Pauseklovn?

Hvad er det med mig og andre mennesker?

Jeg kan ikke møde nogen, uden at jeg partout skal forsøge at slå et grin af dem. Faktisk er det skræmmende. Hvorfor gør jeg det? Er det noget med min barndom? Noget med min personlighed? Det er så langt ude, at hvis jeg møder et nyt menneske, og IKKE kan få vedkommende til at grine, så bliver jeg skeptisk. "Hvad i al verden er der dog galt med hende???" tænker jeg så. "Hvorfor er hun så underlig?"… Hun er ikke underlig, Julie – hun synes måske bare ikke du er så sindssygt sjov?
I dag gik det helt galt, da jeg havde bilen til syn. Mekanikere er jo ikke mit normale publikum, og alligevel kunne jeg ikke lade være. Og det lykkedes jo også. Manden grinede. Mest af noget om nettet og bare damer… spørg mig ikke, hvordan vi kom ind på det, mens vi stod neden under min røde toyota og snakkede om rustbehandlinger (vidste I, at rust er ligesom plak?)
Men da jeg kørte derfra tænkte jeg virkelig over det. Hvorfor er det så vigtigt for mig, at få andre til at grine og have det godt? Tjum dada tjum dada tjum dada HEY! Trommesolo og ind med klovnen.
Nå, men den havde ikke så meget rust. Han var imponeret, især over at den er 10 år gammel og holder sig så godt (ja, sådan er vi i min familie! hrah hrah hrah!! – SE, nu gjorede jeg det igen!)
Men den gik naturligvis ikke rent igennem, for jeg HAR jo ikke udgifter nok. Nej nej, der er noget med nogle baghjul der bremser uensartet (forklarer muligvis hvorfor jeg kørte op bag i ham der, for nogle dage siden?) og nogle forlygter der lyser hver sin vej – min bil er med andre ord skeløjet. Alletiders. Sandsynligvis er det bare fordi han synes jeg er så abso-fucking-lutely underholdende, at han gerne vil se mig igen?
I dag fik jeg en mekaniker til at grine – i morgen forhåbentlig en seriøs forsker? Får besøg af Anne Scott Sørensen og hendes seriøse forsknings projekt og har allerede nu forberedt både en sketch og en stepdans. Aj det er gas for fanden. I ka' ta' det.
Nå, men hun kommer kl. 11 og det giver mig godt 3 timer til at descinficere lejligheden og tabe 15 kg.
Der ud over, kan jeg bekendtgøre, at jeg er holdt op med at se TV. De sender alligevel kun Hammerslag, Husvild, Liebhaverne og andre boligprogrammer, hvis eneste formål er at gnide salt i mit store, åbne, blødende boligøkonomiske sår. Jeg får kvalme af se noget om boliger nu, og det er på en måde lidt ærgerligt, fordi jeg plejede at elske det. I stedet har jeg de sidste mange uger set afsnit af Sex and the City fra min dvd Shoebox hver aften. I går blev jeg færdig med den sidste sæson og i dag starter jeg forfra. Ja, det er virkelighedsflugt, den er jeg helt med på.
Før det så jeg alle afsnittene af Matador (lånt på biblo) og alle Jane Austen filmatiseringer. Hvis nogen har et bud på andet romantisk feel-good out of this world underholdning, så kom bare med det. Gerne noget med maaaaaange afsnit.
I dag har jeg lagt lilje løg og plantet astilbe i rød og hvid. I morgen skal jeg plante en Dicentra spectabilis (almindelig hjerteblomst aka løjtnantshjerte) som jeg fandt i Netto til 20 kr. Jeg har besluttet, at så længe jeg køber alt det, der i virkeligheden er overflødigt, i Netto, føtex og lignende dagligvare forretninger, så ser det pænere ud på de overtrukne kontoudtog. Så kan min sympatiske og hjælpsomme bankmand jo selv SE at jeg kun køber mad og fornødenheder, ikke?
 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Kommentarer til Pauseklovn?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.