Post Twilight Depression

Jeg har fået en depression. Sådan lige på en nat.

Der skete det, at jeg nu har tilbragt de sidste par måneder i selskab med mine nye bedste venner Bella, Edward, Jacob og de andre. Og nu har de forladt mig. Måske skal vi ses igen, men det bliver aaaaldrig det samme.

Jeg er færdig med bog 4, den engelske udgave, for jeg kunne ikke vente på den danske. Så – YES, I AM A TWILIGHT MOM! – so what? Edward er ældre end mig!

Kan godt være, det er ment for teenagere, men det giver lige så meget mening for os, der godt kan lide en spændende, lidenskabelig historie. Ondt og godt, liv og død, kærlighed og spænding. Det kan man da ikke have noget i mod.

Den sidste bog, og slutningen, var så vildt spændende at jeg kom en time for sent til aftale søndag, fordi jeg ikke kunne forlade huset uden at læse den bog færdig. Jeg kunne bare ikke give slip! Men nu er det ovre, og selv om jeg har haft fri i dag, som altid om mandagen, har jeg bare siddet og sukket og stirret ud i luften og savnet det spændende, actionfyldte liv jeg havde i Forks. Bare det ville regne her.

bedste venner forever!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

22 Kommentarer til Post Twilight Depression

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.