Styr på garnet

For lidt tid siden vandt jeg jo i en give-away ovre hos Lis. Juhuu! Og jeg havde ellers ikke vundet noget siden 2.g. – hvor jeg i en random udtrækning i min bank vandt to billetter til en håndboldkamp mellem de lokale GOG og nogen andre fjolser i H2O sandaler. Folk der kender mig, vil vide hvor meget jeg hader og foragter håndbold. Men jeg inviterede skolens flotteste fyr med, så lidt godt kom da der ud af det.

Nå, men det jeg ville sige var, at den hårbøjle jo er ankommet med posten for længst. Men at jeg ikke har kunnet uploade billeder til picasa. Og når jeg bruger dem jeg har liggende er det ikke altid de bliver vist, så sig lige til, hvis I ikke kan se billederne. Aner ikke hvad dælen der foregår derovre!

NÅ! Men det jeg ville sige VAR, at det er den flotteste hårbøjle nogensinde. Og her kommer den, på verdens sejeste model MiniAgyness:

wauw 

smuk

 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Styr på garnet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.