Tally-ho!

Så så man lige mig. Blogge fra en hotelseng i London.

Jeg er mega smadret, men hvem ved hvornår jeg får fem minuter igen? Jeg stod op kl. lidt i 6 i morges, og havde mit normale morgenliv, og nu er kl. tæt på midnat, og jeg ligger i et lillebitte hotel ved Seven Dials. Her er såååå hyggeligt. Jeg troede London var meget mere skyskraber-agtig, og det er den måske også andre steder?? Men det her område, ved Neal street er da super hyggeligt og gammeldags på den charmerende måde.

Nå, men vi havde tjekket ind lidt i et, og siden da har vi så shoppet og spist. Jeg har – meget kort fortalt – fulgt jeres råd. Har været i Gap, Disney store, Uniqlo, Primark, Debenhams, Dorothy Perkins, faktisk hele vejen op og ned ad Oxford street. Vi spiste frokost på Bali og aftensmad på Garfunkels.

Jeg har ikke brugt alle pengene – endnu. Men I morgen tager vi Regent street og nærområdet her ved Covent Garden, Leicester square og Picadilly. Har faktisk kun købt en enkelt ting til mig selv, og ellers til pigerne.

Nu vil jeg sove, og samle kræfter til i morgen. Jeg savner jer, men ikke så meget alligevel, fordi det viste sig at der er trådløst internet her på hotellet og at BØFA´s mini pc nåede at komme med.

Jeg savner faktisk mest Agnes. Min lille natte-varmedunk. Gad vide om hun kan erstattes med den der 50 cm høje Kængubarn bamse, som jeg købte i Disney store? 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Tally-ho!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.