Tina, sne, feber.

Det gode ved at have to børn (og en mand) er, at man aldrig kommer til at fryse i sin seng når det er snestorm og minus 15 grader. Det dårlige er, at man når til et punkt, hvor man fortryder at man ikke bare købte væg-til-væg boksmadrasser, så alle kunne være der.

Klara har feber og “ondt i sit ben” – andre symptomer kan jeg ikke lokke ud af hende – så hun er hjemme i dag og sover i vores seng om natten. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg kan kende det fra mig selv, man får det bare bedre af at sove i sine forældres seng. 

Heldigvis ved jeg (også af egen erfaring) at det holder op med at være sådan, på et tidspunkt. Og så skal man ligge alene resten af sit liv, sikkert.

I aften skal jeg til Tina Dickow koncert, sammen med min søster. Jeg glæder mig rigtig meget. Det har altid været gode oplevelser, men nu får vi se om KB Hallen kan ødelægge det. Sådan som jeg husker den, er der ikke den bedste lyd. 

Det er pænt, med sneen. Men jeg forbander dens behov for skovling. Køb aldrig hjørnegrund. Det er mit bedste råd til dig.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=td3Daz9r3ZQ&fs=1&hl=da_DK&color1=0x402061&color2=0x9461ca]

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Tina, sne, feber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.