Uff

Så blev det efterår på den kedelige måde. Alle elsker jo septembers himmel, der er så blå osv og gravenstenen der smager osv, men det her regn og grålighed og mørke i tide og utide, det er da smagsløst fundet på af naturen.

Jeg har brugt de sidste par dage (okay uger) på at æde som om min krop forbereder sig på at gå i hi. Jeg er også meget træt. Nej, jeg er ikke gravid. Bare træt og sulten. Og Klara er syg hele tiden synes jeg, og selv om jeg ikke synes jeg plejede at være typen der let blev syg, så er jeg åbenbart blevet den type. Men det er jo også så populært at udvikle sig. Og der er åbenbart ingen garantier for, i hvilken retning det sker. Så hver gang hun kommer hjem med en ny baktusse fra den nye børnehave, så tager jeg også lige en dag eller to med den. Jeg tror jeg har haft flere barns sygedage de sidste 2 mdr. end jeg havde i hendes samlede første 3 leveår.

I nat vækkede hun mig 4 gange ved at råååbe Moooooor, jeg snooootter hele tiden!! Og hvad så (råbte jeg indvendig), og så lagde hun sig ind i min fodende, oven på dynen og mellem mine ben. Lidt tungt. Lidt fastlåst sovestilling. Hvis nu vi bare havde den nye større seng sat op. Men selv om den er kommet, så mangler vi endnu madrasserne, fordi først havde vi ikke penge til dem, og nu er de ikke på lager for tiden.

Jeg har aldrig i mit liv værer så ruineret før. Jeg har tit syntes jeg ikke havde så mange penge, men jeg er typen der klager over INGEN penge – og så mener jeg i virkeligheden, at nu er der kun 700 kr. tilbage på dankortet og 1000 på min opsparing (og så hele kassekreditbanditten) og så de der sedler jeg har stukket til side i en æske, som jeg har glemt hvor jeg har sat. Jeg fandt engang 800 kr. i konvolutter i en skuffe, fra min fødselsdag et par år forinden. Nå, men nu er jeg rent faktisk ruineret. Hvis der er nogle som gerne vil købe en 2 vær. på amager, så kan de snart få den til en ret god pris!

Nå, men det er så også derfor jeg ikke har blogget så meget de sidste dage. Er bare forædt, fattig og forglemsom. Og det er ikke sjovt at skrive om, endsige at læse om, med mindre jeg kan få drejet det rundt og finde nogen at være vred på… det kommer nok…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Uff

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.