Ungdomshuset er ryddet

Jeg har så aftenvagt i dag jo, så derfor er jeg hjemme nu. Tændte tilfældigt for tv, og opdagede at de er i gang med at rydde ungdomshuset. Det gør mig lidt trist, det hele.

Jeg er ikke selv særlig autonomt anlagt, det ville nok være synd at sige. Men jeg synes Kbh har brug for sådan et hus, og det er jo et gammelt, nærmest historisk sted, og jeg er ked af at det skal ende på den her måde. Jeg ville ønske kommunen i sin tid havde tænkt sig lidt mere om, og ikke havde solgt huset. Jeg synes faktisk godt, de kunne have foræret det til den fond eller noget.
Jeg synes også, det er trist at de unge ikke ville tage i mod et andet hus. Så vidt jeg har forstået, er de blevet tilbudt flere. 
Jeg kender en del der bruger huset til at gå til koncert i, og de er altså pæne normale mennesker, så jeg tror på at det er en meget bred kreds af mennesker der har haft glæde af det sted. Men jeg kender også en, som er kæreste med en betjent – og ham vil vi også gerne passe godt på. Han ligger heldigvis derhjemme og sover efter en aftenvagt nu.
Jeg kan altså ikke vælge side. Jeg synes bare det er trist, at det skal ende med det her, i et udviklet samfund som vores. Og jeg kan ikke lide at sidde her og se nørrebro, som jeg egentlig er glad for, ligne sådan en kampzone. Da jeg mødte stoffer boede han lige omme bag ved ungdomshuset. Vi har mange venner der bor derinde. Min onkels restaurant (den er faktisk midt i kampzonen lige nu…) – det er bare helt forkert at se et kendt og elsket sted så forandret og fremmed og ondt.
Så nu slukker jeg og tager på arbejde.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Ungdomshuset er ryddet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.