Zoomer, dit skøre dyr!

Som om det ikke var nok med en killing, har vi også fået en hund. En robothund, godt nok, men stadig rimelig livlig. Vi har fået lov at teste den siden efterårsferien, og jeg må sige, den holder. Agnes er stadig interesseret og jeg tror det er første gang det er sket, med elektronisk legetøj (bortset fra iPad´en selvfølgelig, som hun vil købe en ring til og fri til med en romantisk flashmob og bagefter tage ud til en stor middag med hummer…)

Vi har før haft diverse elektroniske dyr og dimser, som ser sjove ud i reklamerne og kan en masse på tv, men når man så pakker den ud derhjemme, så sker der ingenting. Sådan synes jeg ikke det er med Zoomer. Den kan faktisk lystre på de kommandoer den skal kunne. Den siger ting og bevæger sig og pigerne har haft rigtig meget sjov ud af den, sammen med vennerne. Det gælder om lige at lære at udtale kommandoerne korrekt, for som de fleste hunde, elektroniske eller ej, så tænker Zoomer ikke selv.

Den er også ret robust, men må dog ikke komme med udenfor. Den kan sagtens tåle at blive angrebet af en kat.

Agnes ønskede sig den faktisk sidste år, til jul, men jeg syntes den var for dyr. Så heldigt at hun fik lov at teste den nu. Og den er sat ned ved BR, hvis nu nogen vil være tidligt ude med julegaverne.

Hvis du vil være endnu heldigere, her op mod jul, så sker der det, at der nu er en give away! Lige nu, lige her. Du kan vinde en Zoomer hund, til dig selv eller dine børn. Eller din hund (ja, jeg kigger på dig Johanne) eller dine niecer og nevøer eller hvem søren du nu ellers vil begave. Du kan ikke bytte den til kontanter og jeg fralægger mig ethvert ansvar for om du bliver glad for den eller ej, men vinde den, det kan du!

Skriv en kommentar, så er du med.

Der er trukket en vinder. Konkurrencen er slut.

Dette indlæg blev udgivet i Give away, Sponsoreret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

90 Kommentarer til Zoomer, dit skøre dyr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.